top of page
  • 84wqhs17

What Are Side Bets in Baccarat?



Baccarat je klasičan casino, ali zbog svoje jednostavnosti, ponekad ima tendenciju da postane pomalo ustajao i čak se ponavlja. Ovdje na scenu dolaze sporedne oklade. One začinju igru ​​dodavanjem novih pravila, više detalja i većih prilika za dodatnu zabavu bez mijenjanja temeljnih pravila. Čak i uz pomoćne oklade, i dalje ćete igrati prastaru igru ​​koju su svi zavoljeli s malo više "oomph".


Primjeri Baccarat sporednih oklada


Budući da Baccarat postoji već toliko dugo, bezbrojne sporedne oklade koriste se u kockarnicama diljem svijeta, online i offline. Evo nekoliko primjera popularnih sporednih oklada koje možete igrati u svojoj sljedećoj utakmici.


Baccarat sporedne oklade: 3 dobitne karte


Ova se oklada odnosi i na igrača i na bankara. Ako se ova oklada položi na sudionika s 3 karte i dobitnom ukupnom vrijednošću, pobjeđuje. Oklade na igrača isplaćuju se u omjeru 4 prema 1, dok se oklade na bankara isplaćuju u omjeru 5 prema 1.


Baccarat sporedne oklade: velike i male


Velika oklada pobjeđuje ako je na ploči pet karata, što znači da barem jedan sudionik ima treću kartu. Mali ulog pobjeđuje ako niti jedan sudionik nema treću kartu, a na stolu su ukupno četiri karte.


Baccarat sporedne oklade: bilo koji par, savršeni par, par igrača i par bankara

Ove se oklade različito isplaćuju ovisno o tome koji sudionik ima par u rukama iste vrijednosti (i boje za savršene parove).


Oklade na par bankara ili igrača dobivaju ako imaju par karata kao prve dvije karte i isplate 11 prema 1.


Oklada na bilo koji par pobjeđuje ako bankar ili igrač imaju par u prve dvije karte i plate 5 prema 1.Savršeni par plaća 25 prema 1 ili 250 prema 1 za jednog ili oba igrača koji imaju savršen par. Savršen par nastaje kada sudionikove prve dvije karte imaju iste vrijednosti i boje.


Sada kada znate što su sporedne oklade na Baccarat, isprobajte ih! Izradite svoj špil i pozovite prijatelje na dobru staru zabavu.


Ako želite igrati Baccarat online, isprobajte OneTouchov Baccarat Pro i iskusite užitak boravka u kasinu u udobnosti vlastitog doma. Također možete isprobati Play’n GO Mini Baccarat i vidjeti kako vas nešto tako kompaktno može potencijalno nagraditi tako velikim nagradama! Slots.io osigurava da imate sve što vam je potrebno za zabavu, stoga počnite igrati.

0 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page